00:00
00:00
Stig Rossen, Anatoly
Xenia Lach-Nielsen, Florence
Bjarne Langhoff, Frederick
Jakob Zethner, Molokov
Kristian Vetter, Arbiter
Pernille Petersson, Svetlana
Martin Loft, Walter

Mikkel Rønnow, conductor

Track list
1. Historien om Skak [The Story of Chess]
2. Anatoly & Molokov [Anatoly & Molokov]
3. Der, hvor jeg vil være [Where I Want To Be]
4. Kvartet
[Quartet]
5. Alles kamp mod alle
[Nobody's Side]
6. Duet på bjerget [Mountain Duet]
7. Florences afsked [Florence Quits]
8. Stakkels det barn [Pity the Child]
9. Mit hjertes land [Anthem]
10. The Golden Bangkok
/ One Night in Bangkok
11. Interview
[Interview]
12. En anden piges historie
[Someone Else's Story]
13. Aftalen [The Deal]
14. Nu ser jeg ham klart
[I Know Him So Well]
15. Du og jeg
[You and I]
16. Finale
[Finale]
Danish translation: Jesper Malmose
Additional translations by Stig Rossen, Xenia Lach-Nielsen and the 2018 cast
Published by Rønnow Records & TOCA Records
Anmeldelser af forestillingen
❤️❤️❤️❤️❤️
Ny opsætning af musicalen Chess er fuldstændig forrygende. Der er skarpladt sang og dans og permanent passion på programmet, så man sine steder glemmer både tid og sted, hvis ikke man lige fælder en enkelt tåre, mens ens hår på arme og i nakke står som oprejste kornaks på en mark i Paradis. 
Det er en intet mindre end fremragende god forestilling, hvor især Xenia Lach-Nielsen og Stig Rossen får lejlighed til at demonstrere et ærefrygtindgydende niveau. 
POLITIKEN

    
Chess i Tivoli er en triumf og et mirakel. Glimrende opsætning af Chess giver den problematiske musical en nerve og et nærvær, man ikke troede, den kunne få. Med en overlegen Xenia Lach-Nielsen som dens ubestridte midtpunkt.
Glimrende oversættelse, der er med til at fjerne filteret og hæve jerntæppet mellem sangere og publikum. Xenia Lach-Nielsen, giver den kvindelige hovedrolle, en følelsesmæssig glød, der gør hver eneste indsats til et højdepunkt. Det er mere end flot. Det er er en triumf og ikke så lidt af et mirakel. 
BERLINGSKE

    
Xenias store triumf: Fremragende dansk version af Chess. Værs’go, sådan skal det parti spilles. Den nye, danske version af den gamle koldkrigsmusical Chess går rent hjem i Tivolis stort anlagte, visuelt flotte og vokalt ypperlige version.
Både visuelt – en flot, skakternet scenografi og et voldsomt velkoreograferet ensemble – og især vokalt er denne opsætning helt i top. Og oven over alle stråler Xenia Lach-Nielsen, der begejstrer og triumferer stort som Florence.
BT

     
Forførelsen er uimodståelig, når årets største musical-klassiker CHESS skaber magi med berusende toner og fascinerende scenografi... Med sværmen af lækre arrangementer og talentfulde sangere, musikere og lydteknikere har musikken aldrig lydt bedre i Tivolis Koncertsal. I sin helhed rammer holdet bag CHESS anno 2018 bulls eye igen og igen uden at blinke. Med variation, ambition og kunstnerisk kreativitet har Rønnow ganske enkelt mestret forførelsens kunst i musical-genren.
KULTURTID

    
Hans (Stig Rossens) stemmes styrke og pragt er i en klasse helt for sig selv, når han med stoisk ro og autoritet blæser publikum tilbage i sæderne som Anatoly i en musikalsk magtdemonstration.
KOP KULTUR
    
Er dette den bedste danske opsætning af CHESS nogensinde? Ja, det kan der næppe være tvivl om. Ikke mindst sangligt bliver forestillingen i Tivolis koncertsal en triumf.
Xenia Lach-Nielsen gør hende til en moderne kvinde, der ikke finder sig i hvad som helst fra mændenes side. Sangligt overgår hun også alt hvad vi tidligere har oplevet fra den front - ikke mindst i slutscenen. CHESS har endelig fået den opsætning i Danmark, som den - trods alt - fortjener. 
CPH CULTURE

    
Det er stjernernes aften i Chess. Her er Stig Rossen som stoisk rolig skakgeni og en stemme i verdensklasse. Xenia Lach-Nielsen, der overståler dem alle, når hun fraserer så hele følelsessystemet bliver berørt... 
Fed musik og storladen kærlighedsdramatik – og hold da op hvor det fungerer godt, i Tivolis sansemættede iscenesættelse... En unik musicaloplevelse anno 2018.
ISCENE

    
Det er et ualmindeligt stærkt og velfungerende hold på og bagved scenen, der mere end blot leverer varen. Opsætningen er præget af et imponerende flow. Helt i centrum i denne opsætning står Xenia Lach-Nielsen med sin fremstilling af Florence. Med et enormt vokalt overskud og et glimrende tag på skuespillet. De 16 sangere og dansere i ensemblet yder absolutte toppræstationer - og lækkerierne vælter op fra orkestergraven.
FYENS STIFTSTIDENDE

    
Forfriskende anderledes. Alle skeptikere er sat mat, inklusive undertegnede. Hvilket ikke mindst skyldes kongen af musical, Stig Rossen, og den nye funklende dronning, Xenia Lach-Nielsen. Rossen er så overlegen og fræk i sin beherskelse af rollen som Anatholy, at han i ”Duetten på bjerget” nærmest giver sig til at jodle. Og han slutter første akt af med en veritabel magtdemonstration i ”Mit hjertes land” (”Anthem”).
FOLKETIDENDE

     
Chess i Tivolis Koncertsal er en pragtpræstation. Simpelthen. Benny Andersson og Björn Ulvaeus’ storslåede musik holder bare og er uafrystelig, og vokalt er der her tale om en af de bedst sungne opførelser nogensinde.
SCENEKANTEN
Related Products