00:00
00:00
Louise Fribo, soprano
Mikkel Rønnow, conductor

Odense Symphony Orchestra

Track list:
1. Look With Your Heart [Love Never Dies]
2. Half A Moment [By Jeeves]
3. If I Could Only Dream This World Away [Woman In White]
4. Unexpected Song [Tell Me On A Sunday]
5. Tell Me On A Sunday [Tell Me On A Sunday]
6. Nothing Like You've Ever Known [Tell Me On A Sunday]
7. Anything But Lonely [Aspects of Love]
8. Whistle Down the Wind [Whistle Down the Wind]
9. Learn To Be Lonely [Phantom of the Opera - the movie]
10. Too Much In Love To Care [Sunset Boulevard]
11. As If We Never Said Goodbye [Sunset Boulevard]
12. You Must Love Me [Evita - the movie]
13. Love Never Dies [Love Never Dies]
Anmeldelser
For nogle vil en hel cd med Webber-melodier være for meget, mens andre ikke vil kunne få nok, når de synges så fornemt afdæmpet og charmerende som her. Selv på det internationale marked er det sjældent at høre lyrisk musicalsang så rent og præcist også i tekstbehandlingen. Også omgivelserne er i top, Odense Symfoniorkester og gode gæstemusikere dirigeret af en musicalekspert som Mikkel Rønnow.
(John Christiansen på jc-klassisk.dk)


★★★★★
På Det Ny Teater er Louise Fribo suverænt stjernen, der i "Love never Dies", der i 2. akten sender alt på plads med titelmelodien, en aflevering, som sætter publikum i ekstase. Den sang er med på cd’en, som er indspillet med symfoniorkestret i Odense og Mikkel Rønnow som dirigent. Men sunget mærkbart anderledes. Som næsten alle de andre tolv sange på pladen – alle fra Lloyd Webber-musicals – intimere, tættere, mindre teatralsk, måske lige bortset fra et par af sangene fra "Tell me on a Sunday". - Det er godt set og hørt af Fribo og Rønnow. Optageteknisk forvandles flere af sangene fra at være dramatiske numre på scenen til at være poetiske, stemningsfulde sange, båret af den fantastiske evne Louise Fribo har til at inddæmme sit eminente register og sin forbløffende egale klang helt til benet. Tekstmæssigt er hendes artikulation enestående blandt danske sangere.
(Gregers Dircknick-Holmfeld på gregersdh.dk)


Hvilken salig jubel. Hvilket saligt samarbejde. Hvilken salig øren-fryd.
(Poul Blak i Jyllands-Posten)


★★★★★
Dansk musical-teaters smukkeste stemme.
Fribo formår at finde en finhed i Webbers sange, som man ville have forsvoret ikke var der, og imponerer, netop fordi hun ikke går efter at imponere. "Look With Your Heart" viser hvad der sker, når man synger med hjertet og samtidig har en himmelsk stemme. Med andre ord: Et must for alle musical-elskere.
(cphculture.dk)
Related Products